ПЪРВОКЛАСНО ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ И ПРАНЕ

  Безплатно взимане и връщане при поръчки над 49 лв.!

  Кога да изберем химическо чистене и кога пране?

  • Химическото чистене е процедура, подходяща е за материи, които не подлежат на  водна обработка, като костюми, сака, официални рокли, панталони с ръб, артикули с естествен пух, чанти и обувки, завеси, пердета и др.

  Важно: Почистваме с абсолютно безвредни за кожата препарати!

  • Професионалното пране е подходящо, както за ежедневните нужди на хотели/хостели и ресторанти, така и за всяко едно домакинство. Услуга подходяща за почистване на одеяла, калъфи за матраци, олекотени завивки, различни дрехи, покривки и други артикули.

  3 неща, които може би не знаете!

  Много хора прибират сезонните си дрехи непочистени, което води до трайното им замърсяване и е нехигиенично! Затова ние направихме и специални пакетни предложения, които може да видите ТУК

  Хората не почистват често калъфите на своите матраци, защото са обемни и защото ако ги дадат на химическо чистене, ще трябва да спят поне една вечер без тях, което  не е никак приятно! Затова ние направихме експресна услуга “Спи на чисто” повече за услугата научете ТУК

  Често се нуждаем от почстиване на дадена дреха или друг вид артикул, но все не намираме време да го занесем на химическо чистене! Малко са тези, които знаят, че ние идваме да вземем вашата поръчка напълно безплатно и след като почистим, я връщаме отново напълно безплатно! Без уловки!

  ПЕРФЕКТНА ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ ДРЕХИ И ДРУГ ВИД АРТИКУЛИ

  Меню